Zorgverzekering en vergoedingen
december 3, 2019
Opnieuw open
mei 8, 2020
Lu

Gelukkig nieuwjaar gewenst aan iedereen voor 2020. Voor velen is 1 januari de start om te werken aan nieuwe voornemens. Het is de periode na de kortste (en vaak donkerste) dag, waarin we meer zin hebben om nieuwe zaken aan te gaan. Daarvoor zaten we in een periode van rust en naar binnen keren (als we al niet al teveel op pad waren voor feestjes en sociale activiteiten). Tijdens de contemplatieve periode, zoals het volgens de natuur eigenlijk het geval is, zijn er vermoedelijk weer ideeën gekomen en is het bewustzijn vergroot geraakt. Terugkijkend op een heel jaar en ziende wat we niet leuk vinden in onze omgeving of aan ons eigen gedrag, kan doen besluiten het in de toekomst anders te doen.

Voor mij is ieder moment een goed moment om goede voornemens in vervulling te laten gaan. Iedere dag, ieder uur kan de beslissing worden genomen dingen anders te doen of iets te veranderen of aan te passen. Het teken Lu heb ik hier nog een keer geplaatst. Sinds het begin van de praktijk is het symbool Lu verwerkt in het logo omdat dit teken staat voor voorspoed op alle gebied; geluk, goede gezondheid, welzijn en harmonie in het gezin. Belangrijk is wel dat we zelf bewust zijn van wat we doen, hoe we ons zelf gedragen en de verbintenis zien van oorzaak en gevolg.

Veranderingen voor het komende jaar in de praktijk zijn divers. De consultprijzen zijn iets verhoogd en voor de mensen die liever pinnen i.p.v. contant of via de bank betalen, is er op zeer korte termijn de mogelijkheid om met bankpas of credit card te betalen.

Voor het einde van het jaar schreef ik dat we naar mogelijkheden zouden zoeken voor betere geluidsisolatie in de behandelruimtes. Dit is gelukt, maar de levertijd loopt nog wat aan. Vanaf februari zullen we hier gebruik van kunnen maken en hopen dat e.e.a. afdoende werkzaam is.

Comments are closed.