Behandelingen in “Virustijd”
maart 15, 2020
Show all

Sluiting wegens Corona

Vanaf heden zal de praktijk gesloten zijn voor behandelingen uit veiligheid tegen verspreiden van het Coronavirus. Voor spoedgevallen, zoals problemen bij bevallen (waarbij bevalling niet op gang komt) of als de baby in de 34e/35e week nog in stuit ligt) is het mogelijk behandeling te hebben. Uiteraard zullen er dan extra hygiëne maatregelen worden genomen.

Telefonisch spreekuur

Gebruikt u kruiden als behandeling en raken deze op, dan kunt u een telefonisch consult hebben. Op maandag van 9:00 u. tot 11:00 u kunt hiervoor contact opnemen met telefoonnummer 0615217709. Komt het u niet uit op deze dag en uren, dan is het mogelijk eerst via mail of whatsapp te contacten om een andere afspraak in te plannen. Geef bij het eerste bericht duidelijk aan wanneer voor u het beste uit komt om contact te hebben om zo over/weer gemaild of “geapp” te voorkomen. Voor tongdiagnose is het mogelijk een duidelijke, goed belichte foto mee te sturen of we kunnen videobellen.

Kruiden afhalen

We kunnen dit plannen op een vast moment. Ook is het mogelijk dat u een code krijgt om uw kruidenpot uit het schuurtje naast de praktijk op te halen. Deze pot bevindt zich dan in een doorzichtige plastic doos. Natuurlijk kan er zo ook overdracht van het virus plaatsvinden, dus de vraag is of u met zo schoon mogelijke handen het schuurtje betreedt. (ev. hygiënische doekjes gebruiken, of ontsmettende handgel). De namen op de potten zullen duidelijk leesbaar zijn zonder de potten aan te raken. Kijk dus eerst voordat u ze aanraakt.

Anti-Corona middelen

Kruiden preventief en curatief (als behandeling) voor Corona zijn nog steeds te bestellen. Zodra iemand belast is met het virus, kan ik kruiden (laten) sturen als brievenbus verpakking. Ze staan in de praktijk op voorraad, dus is het mogelijk binnen een dag een brievenbus bezorging te kunnen ontvangen. Indien iemand alleen leeft, kan ik ze ook helemaal bereid in een thermos aanbieden om het direct te kunnen opdrinken. Zo hoeft de zieke persoon zelf niet de keuken in om water te gaan koken. De curatieve kruiden, Qing Fei Pai Du Tang, hebben in China hun bewijs geleverd. Binnen de drie dagen is de koorts ver gezakt en anders symptomen ook. Na 6 dagen nog verder. Beste resultaten volgens studies is een combinatie van Westerse antivirale middelen met deze genoemde kruidenformule.

Hou de website in de gaten voor eventuele volgende berichten betreft openingstijden in de toekomst of eventuele huismiddelen die u kunt toepassen voor u zelf. 

Iedereen een goede immuniteit gewenst en dat we allemaal vrij mogen blijven van het virus. Heel veel succes en sterkte gewenst. 

Comments are closed.