Pandemie, hoe er mee om te gaan.
november 16, 2020
Petitie; alternatieve zorg open
december 29, 2020
Show all

Lockdown

Een nieuwe lockdown is een feit. Praktijken die zoveel voor de gezondheid van de mens betekenen, moeten de deuren sluiten. Daar valt ook deze praktijk onder.

Volgens de overheid gaat de gezondheid van de grote groep (de totale bevolking) voor de gezondheid van de kleinere groepen (de cliƫnten van de praktijken in de complementaire zorg). Er lijkt voorbij te zijn gegaan in deze beslissing aan het feit dat de Chinese Geneeswijze zorgt voor een totale balans in lichaam en geest waardoor sowieso een hogere immuniteit bewerkstelligd wordt. Dat weet u als bezoeker van de praktijk, maar hoeveel onwetendheid is er nog onder de mensheid.

Met pijn in het hart heb ik het werk als directe behandelaar moeten neerleggen. Dit geeft letterlijk stagnatie; stagnatie van jullie behandeling, stagnatie van de liefdestroom van mijn behandelingen. Op de achtergrond zal ik blijven werken aan jullie gezondheid. Zo kunnen we de behandeling voortzetten middels telefonische consulten, het gebruik van kruiden en adviezen.

Indien je de behoefte voelt te contacten via mail of telefoon aarzel dan niet. Vanaf 24 december t/m 3 januari stond onze kerstvakantie ingepland. Dit zal zo blijven, dus in die week wordt er enkel gereageerd op spoedgevallen.

Dan rest mij een ieder warme, gezellige feestdagen te wensen en een hele goede gezondheid.

Comments are closed.