Coronavirus (novel COVID-19)
maart 13, 2020
Opnieuw open
mei 8, 2020
Show all

Behandelingen in “Virustijd”

Hier een kort bericht over de behandelingen in de komende week. De behandelingen voor deze week gaan gewoon door, maar behandelingen zullen plaatsvinden met mondkapjes en handschoenen. De cliƫnten wil ik vragen handen en polsen te wassen voordat er contact plaatsvindt. Dat kan bij het betreden van de behandelruimte. Eventueel binnenkomen zonder ringen en horloge, omdat daar makkelijk ziekteverwekkers in kunnen blijven hangen.

Mensen die van zichzelf weten heel kwetsbaar te zijn op de luchtwegen zoals astma, raad ik aan om de afspraak af te zeggen alsmede mensen die verkouden zijn. Personen die recent van een wintersportgebied uit Noord-Italiƫ of Oostenrijk zijn gekomen, wil ik vragen pas na 14 dagen weer te komen indien geen algemene symptomen van het Corona Virus COVID-19 aanwezig zijn.

Zorg zelf voor een goede immuniteit. Drink steeds warm water, eventueel met citroensap. Gebruik immuunverhogende middelen (vit. C schijnt heel effectief te zijn, de kruidencombinatie als Yu Ping Feng San werkt preventief, veel groentes eten, eventueel citrusvruchten). Eet juist voldoende, niet te veel. Zorg dat uw spijsvertering ruimte heeft door niet te overeten en dagelijks stoelgang te hebben. Houdt slijmvliezen vochtig. Verder is er in China een specifieke kruidenformule bedacht als preventief middel voor het virus. Ik noem deze formule “Corona Preventive”. Deze formule maakt de longen schoon en vergroot de kracht en weerbaarheid van dit vitale orgaan.

In het onderstaande artikel staat nog informatie over preventie en behandeling met Oosterse kruiden.

Laten we met zijn allen de verantwoordelijkheid nemen. Bij twijfel contact hebben en hopen dat we allen bespaard blijven van deze zeer ingrijpende ziekteverwekker.

Comments are closed.